Åpen dag på Torshov

Åpen dag på Torshov

For 2. år på rad åpnet mottaket dørene før jul og ønsket alle samarbeidspartnere velkomne til åpen dag og et spennende program. Mange uker i forveien hadde beboere og ansatte samarbeidet om planleggingen av åpen dag. Dugnader ble organisert, og mange deltok for å gjøre mottaket pent for våre gjester. Julestemningen på mottaket var på høyt nivå, og juletrær ble pyntet.

Hensikten med åpen dag er å samle alle som bidrar til mottakets aktivitets-tilbud under samme tak slik at vi kan vise hvor mye deres innsats betyr for alle som bor og jobber på mottaket. Et annet formål med åpen dag er å invitere alle naboer på Torshov for å pleie et godt forhold og opprettholde et godt bomiljø i vårt nabolag.

Gjestelisten

Representanter fra Refstad helseavdelingen, Røde Kors, Redd Barna, Kunstindustrimuseet, Den mangfoldige scenen, 50 ungdommer fra Mysebu transittmottak for enslig mindreårige og våre naboer på Torshov ankom mottaket til avtalt tid, beboere og ansatte var klare til å ønske dem imot og vise til utstillingen.

Utstillingen

Barnefaglig ansvarlig på mottaket har over en periode samlet tegninger som er laget av beboere som har bodd på mottaket. Resultatet var ca. 15 fantastiske verk som da ble rammet inn og hengt opp til utstilling. Gjestene var svært imponert.

Sosialt samvær

Det sosiale samsværet foregikk rundt bordet med forfriskninger. Her fikk beboere og gjester muligheten til å bli bedre kjent. Noen av beboerne stekte vafler som ble servert mens en av de ansatte hadde vist sine kulinæriske evner ved å ta med Dolma, en matrett som er kjøtt surret i vinblader.

Konsert

Stemningen toppet seg da det var duket for deilige afrikanske toner fremført av DEORAN. Det var tydelig at publikum ble inspirert av musikerne som tydeligvis har pedagogisk bakkgrunn, innen ti minutter var mange av tilskuerne engasjert i dans og sang.

Eritreisk skjønnhet

Tre eritreiske skjønnheter ikledd tradisjonelle eritreiske festdrakter vakte mye oppmerksomhet da de dukket opp rett før konserten. Fotokameraene kom frem øyeblikkelig og de tre damene følte seg som om de var i Hollywood på en rød løper når blitsene startet.

Samarbeid

De ulike samarbeidspartnerne på mottaket ble samlet til et møte hvor året som har gått ble evaluert, samtidig som fremtidlige behov og forhold ble diskutert. Alle parter sa seg fornøyd med samarbeidet, og alle gleder seg til å tilby våre beboere morsomme og varierte aktivitetstilbud også i 2011.

 
 
Styreleder:
Morten Jørgensen
jorgensen@linkmottak.no
+ 47 95 94 09 95
73 18 61 00
61 16 24 60
70 00 96 90
45 96 89 73
69 89 90 40
47 93 84 00
47 87 60 60
48 84 93 00
Daglig leder:
Hallstein Saunes
hallstein@linkmottak.no
+ 47 48 89 85 48
LINK AS
Postboks 527
4665 Kristiansand

ORG.NR. 880 403 982
Følg oss
KONTAKT DRIFTSOPERATØR
Vi støtter
KONTAKT VÅRE MOTTAK