Sommerminner på Mysebu

Sommerminner på Mysebu

Sommeren 2012 på Mysebu EMA transitt ble fyllt med mange aktiviteter.

På Mysebu EMA transitt sitter vi sjelden stille. Denne sommeren har ikke bydd på så mye sol, men vi har gjort det beste vi kan med det været vi har fått.

Allerede på 17. mai fikk vi den første smaken av sommeren.Beboerne var kjempe klare og gledet seg masse til å synge "Ja vi elsker". Dagen startet med å se på barnetoget for de som ønsket det. Senere ble det god grillmat og 17.mai leker i god norsk tradisjon. Dagen toppet seg da de endelig skulle få gå i tog, noe de hadde øvet seg på i flere uker. Mysebu EMA transitt har fast plass i borgertoget med egen fane.

Det er ingen sommer uten en tur til fornøyelsespark. Sommeren startet med en skikkelig "heisatur" til Tusenfryd. Beboerne gledet seg veldig og hadde avtalt med hverandre hvilke karuseller som skulle kjøres på forhånd. Noen var tøffere enn andre, og kjørte berg og dalbane flere ganger etter hverandre, mens andre koste seg med radiobiler.

Noe som var populært for både "voksne og barn" var tømmerrenna, som aldri slår feil. Turen ble avsluttet med pizza og brus på vertshuset i parken.

Fram mot St. Hans var alle ansatte og beboere på fisketur. Turen gikk til Høysand i Skjeberg, som er ca 1 times kjøretur fra mottaket. Fisken bet på en etter en, og etter en stund var det halt opp så mye makrell at noen hadde fått vondt i hendene og var klare for matpause. Det var grillmat på menyen, med pølser og brus.

Våre beboere prøver seg ikke bare som fiskere til lands, men også som sjøfarere til vanns. Midt i juli gikk turen til Rødnessjøen i Marker. Her skulle alle beboerne ut i kano sammen i par og padle over til Seterøya hvor det sto klart og tilrettelagt for en strålende dag med grillmat og aktiviteter. Noen satt feil vei, og slet seg over vannet. Mens for andre gikk det riktig så fint. To ansatte fikk seg en ufrivillig badetur og hårvask etter at kanoen snudde på hodet. Det gav både "store og små" en god latter.

Sommeren avsluttes med Eid-feiring. Kylling ris og salat sto på menyen med herlig gele og vaniljesaus til dessert. Beboerne hadde leker ute med sjokolade til vinnerlaget. Da kvelden sto for tur var det dans, musikk og frisk frukt som sto i fokus. Beboerne storkoste seg og var strålende fornøyd med dagen.

Vi har mange eksterne aktører som vi er så heldige og kunne samarbeide med. Mysen IF er en av disse. Guttene spiller kamper mot lokale aldersbestemte lag. Vi har fotballskole 1-2 ganger i uken. Dette fortsetter utover høsten.

 
 
Styreleder:
Morten Jørgensen
jorgensen@linkmottak.no
+ 47 95 94 09 95
73 18 61 00
61 16 24 60
70 00 96 90
45 96 89 73
69 89 90 40
47 93 84 00
47 87 60 60
48 84 93 00
Daglig leder:
Hallstein Saunes
hallstein@linkmottak.no
+ 47 48 89 85 48
LINK AS
Postboks 527
4665 Kristiansand

ORG.NR. 880 403 982
Følg oss
KONTAKT DRIFTSOPERATØR
Vi støtter
KONTAKT VÅRE MOTTAK